Doorgaan naar inhoud
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
Genieten van een massage met massagekaarsen van tikkeltje.nl

Zelf of samen genieten van massagekaarsen

Stel je dit eens voor. Na een lange werkdag strijk je thuis neer en wil je tot rust komen. Je creëert de ultieme sfeer. Je dimt het plafondlicht en zet een ontspannend muziekje op. En je steekt je je nieuwe massagekaars aan!

Je springt nog even onder de douche om de laatste stress weg te spoelen en als je terugkomt, is je kamer gevuld met een overheerlijk aroma. De massagekaars flikkert prachtig terwijl hij de sensuele oliën langzaam smelt. Dat is precies wat je nodig hebt en waar je de hele dag al naar verlangt. Je blaast de kaars uit en giet de heerlijk geurende olie in je handpalm. Je strijkt ermee over je huid. Heerlijk warm en zacht. Als dit geen beloning is na een hectische dag, dan weten wij het ook niet meer!

Samen genieten van een massage?

Maar behalve jezelf verwennen kun je natuurlijk ook je partner verwennen. Of je laten verwennen met een heerlijke massage. Een goed idee dus om de massagekaarsen ook in je slaapkamer introduceren.

Door de heerlijk geur creëer je in no-time een intieme sfeer. Een erotische massage is een ideale manier voor het voorspel, of je nu de masseur bent of gemasseerd wordt, het is allebei heerlijk. Een sexy massage dempt de ruis in de hersenen en helpt de ontvanger aanwezig te zijn in het moment. Het kalmeren van het lichaam brengt comfort en opent de mogelijkheid voor diepe, plezierige intimiteit. Probeer het eens! (misschien zelfs met een blinddoek voor extra sensatie, als je durft!).

NB: massagekaarsolie is geen veilig glijmiddel, dus breng het alleen aan op je huid om te masseren!

Geurende kaarsen in alle kleuren

Een bijkomend voordeel van het plaatsen van massagekaarsen in de slaapkamer zijn de aroma therapeutische voordelen. De heerlijk geurende oliën zoals lavendel, orchidee, ylang-ylang, roos, bergamot, amandel, kokos en ginseng hebben (lust)opwekkende eigenschappen die iedereen helpen in de stemming te komen! En natuurlijk hebben de kaarsen allemaal een mooie verpakking. Voor elke interieur een passende kleur.

Normale kaarsen versus massagekaarsen

Massagekaarsen smelten op een lagere temperatuur. Hierdoor is de was die er vrijkomt veilig voor je huid en kun je genieten zonder brandwonden op te lopen.  Dat is natuurlijk een must. Massagekaarsen worden meestal gemaakt van sojawas, gemengd met bijvoorbeeld cacao-, shea of jojoba-olie en geurende essentiële oliën. Gewone kaarsen zijn meestal gemaakt van paraffine was, die smelten op veel hogere temperatuur. Die kun je dus niet voor massage gebruiken. Bijkomend voordeel van de massagekaarsen is dat na gebruik, je huid ook meteen goed verzorgd is en zijdezacht aanvoelt.

Geef een massagekaars cadeau

Massagekaarsen natuurlijk een geweldig cadeau voor een vrijgezellenfeest. Maar ook voor Moederdag of een verjaardag. Ze zijn altijd heerlijk om te gebruiken, ook in een niet-erotische setting, maar als je gewoon even tijd wilt nemen voor jezelf. Daar komt bij dat ze ook qua design prachtig staan in het interieur zodat ze in geen enkele (slaap)kamer misstaan.

Tips voor het gebruik van de massagekaars

  • Steek de kaars 15-30 minuten aan (lees de omschrijving, dit kan per kaars verschillen)· 
  • Blaas de vlam uit, laat de olie ca. twee minuten afkoelen
  • Giet de een beetje olie over je huid of in je handen en masseer hem zachtjes in.
  • En natuurlijk… Houd de kaars uit de buurt van brandbare voorwerpen!

Ontdek ons assortiment met heerlijke kaarsen! Veel plezier!

Wil je toch liever geen kaars maar een heerlijke massageolie? Bekijk dan de overheerlijke massageoliën en gels!

Vorig artikel Hoe geef ik een sensuele massage
Volgend artikel 8 tips over communiceren bij bondage en BDSM

een tikkeltje Spannender

  • hoe geef je een sensuele massage. Lees de tips op tikkeltje.nl
    december 17, 2023

    Hoe geef ik een sensuele massage

    Met een sensuele massage stimuleer je sensuele gevoelens en vergroot je de intimiteit...tenminste als je het goed doet. Het uiteindelijk doel is om te ontspannen en voor het beste effect zijn er een aantal stappen die je kunt nemen voor een perfecte massage te geven...
    Nu lezen
  • Genieten van een massage met massagekaarsen van tikkeltje.nl
    december 17, 2023

    Zelf of samen genieten van massagekaarsen

    Stel je dit eens voor. Na een lange werkdag strijk je thuis neer en wil je tot rust komen. Je creëert de ultieme sfeer. Je dimt het plafondlicht en zet een ontspannend muziekje op. De ruimte vult zich met een heerlijke geur. Het verwennen kan beginnen! Lees hoe je met een massagekaars een onvergetelijk momentje voor je zelf of de ander kunt creëren!
    Nu lezen
  • Communicatie is belangrijk bij bondage. Dame vastgebonden op tafel, maar partner is zoek! Waar ben je nou!
    december 16, 2023

    8 tips over communiceren bij bondage en BDSM

    Communicatie is essentieel bij bondage en andere BDSM-activiteiten om ervoor te zorgen dat jij en je partner je comfortabel en veilig voelen en plezier beleven! Daarom hebben we de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet. 
    Nu lezen

Over een tikkeltje Spannender

In een tikkeltje Spannender vindt je erotische tips voor jezelf, je partner of jullie samen. Laat je inspireren voor een spannend avontuur en probeer eens iets anders! Heb jij een verhaal of tip waarmee je anderen wilt inspireren? Laat het ons weten!

een tikkeltje Spannender

een tikkeltje Spannender

In een tikkeltje Spannender vindt je erotische tips voor jezelf, je partner of jullie samen. Laat je inspireren voor een spannend avontuur en probeer eens iets anders! Heb jij een verhaal of tip waarmee je anderen wilt inspireren? Laat het ons weten!

contact